Städdagar på Härsö, 5 och 19 maj

Vi hoppas att det finns frivilliga som ställer upp och hjälper till att starta upp Härsö inför sommaren 2018. Första städdagen är lördagen den 5 maj och den andra är lördagen den 19 maj. Det kommer att finnas personer från Härsögruppen på plats som fördelar arbetsuppgifter.

Sommaren 2018 är det upp till var och en att anordna luncher, fester, midsommarfirande, kräftskivor etc. på Härsö. Det går bra att sätta upp partytältet på trätrallen och använda de bord och stolar som är inköpta för medlemmarnas räkning. Det är viktigt att partytältet tas ner och stuvas undan i förrådet bakom bastun. Instruktioner om detta kommer att finnas anslagna på förrådet.

Från den 5 maj finns två dörrar på bastuhuset som är öppna. Där finns det leksaker, åror och segel till båtarna. I det andra utrymmet står bord bänkar och delar till tältet.

Det kommer även att finnas handredskap i förrådet där partytältet finns så att de som vill kan kratta och göra fint och rent efter sig.

Från sommaren 2018 måste medlemmarna ta med sig eget toalettpapper. Toalett och bastu måste städas efter varje gång de används.

Har du frågor ring Mats Edestig 0705712506 eller Teddy Jansson 0703785322.

Titta gärna in på NFBK’s hemsida. Där finns all information du behöver om NFBK och Härsö.

Mvh, Mats Edestig, Ordförande för NFBK.

Etiketter: härsö