Torrsättning 2023 och laglistor

Nedan följer viktig information till alla som har, har haft eller vill ha båt på varvet 2023. Upptagning sker lördag och söndag den 23 och 24 september. Se laglistorna nedan för lagindelning.

OBS – notera särskilt lagindelningen eftersom vissa har fått byta lag.

Båtupptagning med kran/slip
Gemensamma upptagning sker helgen 23 och 24 september. Reservdagar är helgen därpå. Starttider och lagindelning finns i laglistorna (se separat fil nedan).
Se över pallning och stöttor före upptagningen. Flytta eventuellt materialet till nytt lag i god tid. Smörj gängorna på stöttorna. Lägg ut den obligatoriska kraftiga presenningen på marken på din plats. Kom med båten till varvet en stund före ditt lags samling. Båten får inte förtöjas vid varvet i förtid. Ha 6-8 m lina i för och akter klara på styrbords sida samt en kortare lina midskepps fäst på babords sida.

Uppställning av trailerbåtar
Trailerbåtar (lag  får ställas upp inom angivna zoner på varv efter den 5 oktober. Plats anvisas av Staffan Persson, mail: staffan@arereklambyra.se. Tidigast datum för uppställning av trailerbåt är 5 oktober. OBS! Trailern ska vara märkt med namn och telefonnummer. Om du haft trailer på varvet över sommaren ska den tas bort senast den 15 september.

Laglistor
Om du inte finns med och vill ha en varvsplats eller tror att du kanske har en varvsplats – hör omedelbart av dig till varvschefen på lars.oberg@icloud.com. Om du har en varvsplats och inte vill utnyttja den meddela även detta omgående. Du blir annars betalningsskyldig för platsen.

Instruktion till båtägare inför upptagning/torrsättning
På hemsidan hittar du bland annat instruktioner till båtägare. Läs dessa så att du gör rätt och härigenom underlättar upptagningen.

Fakturering
Fakturering av varvsplats för lag 1 – 7 sker i oktober. Fakturering av trailerbåtar (lag  sker i december. Välkomna på upptagningen! Styrelsen

Laglistor hittar du här nedanför.

Vi ses på varvet!