2011

Det har blåst rejält på sista tiden, det vittnar denna bild om, som är tagen på Saltsjöbadens Båtklubb i går (söndag 4/12).

Man kan täka sig att båtägaren undslipper sig en svordom när han upptäcker detta. Det kan vara bra att kolla att ens egen täckställning är bra förankrad för att slippa överraskningar.

Klicka på bilden för att göra den större.

MVH

/Webbredaktören

Etiketter: båthus, pressening, varv

Klubben har nu vidtagit åtgärder för att liva upp hemsidan!

Gör nu en rejäl rundtur och återkom till Theo Hammar som är klubbens webredaktör med dina synpunkter genom att klicka här.

Etiketter: webb, hemsida, blogg

Vid Svartviksbryggan ligger några båtar i året om. Den som önskar nyttja bryggan ska anmäla det till Mats Hallgren, bryggfogde.

Nu ligger där en "kioskbåt" som styrelsen inte vet ägaren till.

//Lars F

Läs hela inlägget »

Lugnet har sänkt sig över varvet. Nu idkas mentalt båtliv.

Efter upptagning i fint väder har alla båtar svepts in prasslande pressar. Förhoppningsvis har alla tagit hem allt som de inte vill riskera att någon objudens besökare ska fastna för.

En och annan har glömt förtöjningstampar på bryggan. Om du inte tar hem dem så linda ihop tampen så att inte andra snubblar på dem.

Hälsn//Lars F

Etiketter