Äntligen går det att feja på ögonstenarna - vattnet är igång på varvet.

Läs hela inlägget »

Cirka 60 medlemmar deltog i det digitala årsmötet och gav styrelsen med beröm godkänt.

Det börjar våras på varvet och klenoderna pockar på lite uppmärksamhet. Just nu håller vi på att trimma in spel, vatten och mastkran. Förrådsbröden har fått nytt fundament och ett virkesstick för klubbens plank har byggts.

Y -bommarna på Vårgärdsbryggan ska lyftas på plats och ny el dras så är den bryggan renoverad.

Eftersom det verkar dröja med vaccinering gäller fortsatt social distans under vårrustning och sjösättning. Vi får spara kramar och gemensamt fika till i höst.

Bra om alla plockar med sig skräp från varvet och håller rent runt båtarna.

Vi ses under pressarna

Läs hela inlägget »

...57 dagar kvar till sjösättning ;-)

Bild: Hasse Lissell

Läs hela inlägget »

...är upphittade på varvet. Kontakta ekonomi@solsidansbatklubb.se om de är dina.

Läs hela inlägget »

Fram till den 15:e mars har du som är medlem i  Solsidans Båtklubb kunnat delta i båtklubbens digitala årsmöte. Årsmötet var öppet genom att du kunnat ta del av utskickade handlingar och har haft möjlighet att svara/rösta i ett webbformulär som publicerats här på hemsidan.

I år deltog ca 60 personer på digitala årsmötet, och som tack för detta bjuder vi även generöst på några digitala semlor (se bild). ;-)

//Styrelsen

Etiketter: årsmöte

• Odd Klofsten » Bästa medlemmar!:  ”Hej Apropå mail från styrelsen om "Påskerbjudande", läs mer på https://batmiljo...”