Årsmötet 2012

Det var som vanligt god uppslutning när årsmötet genomfördes igår kväll i församlingshemmet i Saltsjöbaden.

Efter att sedvanlig dagordning plöjts igenom med gott tempo gavs en snabb introduktion till klubbens nya hemsida, varefter Helge Skärlén från Sjöräddningssällskapet delade med sig av sina erfarenheter angående säkerheten till sjöss.

Höjdpunkten får nog ändock sägas vara kaffet med sedvanlig semla som även i år lät sig väl smaka.

• Per » laglistor inför torrsättningen klara!:  ”Hej! Har 4 st kompletta segelbåtstöttor till salu, galvade, svetsade, med kedjor..”

• Odd Klofsten » Bästa medlemmar!:  ”Hej Apropå mail från styrelsen om "Påskerbjudande", läs mer på https://batmiljo...”

• Per » Bästa medlemmar!:  ”Hej på er! Har lite pyssel med min mast, när öppnas mastskjulen? Toppen om det g..”