Mastkransbryggan totalrenoveras

Pampas Transport & Entrepenad har på uppdrag av styrelsen satt igång det omfattande arbetet med att renovera den utsatta mastkransbryggan som har fungerat väl i många år, men nu är i angeläget behov renovering.

Upphandlings- och planeringsarbetet har helt skötts av klubbens styresle. Givetvis kommer bygget vara klart lagom till säsongen drar igång.

Mer bilder och info kommer senare.

Bilder från Kate Farkas, Peter Nilsson och Hasse Lissell.

Etiketter: varvet, styrelsen