Slipspelet renoverat!

Det stora spelet har ett tag nu hackat och hoppat en del. Det har gränsat till begynnande säkerhetsrisk, kanske framför allt för de som står på vagnen och måste hålla i sig för att inte flyga av.

Tack och lov har vi två kunniga ingenjörer i båtklubben som med liv och lust tagit sig an uppgiften att renovera och serva vårt spel!

Efter isärmontering och ett omfattande detektivarbete över Europa lokaliserades reservdelar och nu är spelet återigen ihopmonterat och verkar fungera bättre än någonsin.

Njut av bilderna nedan.

Stort tack till Gustaf Tham och Peter Nilsson för storartad insats!
Etiketter: varvet spelet