Dieselmotorolja och glykol

Dieselmotorolja och glykol kan numera köpas via varvschefen till lägre priser då inköp sker i större kvantitet från motormekanikerfirma.

Kontakta sten.sacon@swipnet.se för priser och information!

Några bilder från helgens lyckade torrsättning hittar du här.
Etiketter: dieselolja glykol

• Per » laglistor inför torrsättningen klara!:  ”Hej! Har 4 st kompletta segelbåtstöttor till salu, galvade, svetsade, med kedjor..”

• Odd Klofsten » Bästa medlemmar!:  ”Hej Apropå mail från styrelsen om "Påskerbjudande", läs mer på https://batmiljo...”

• Per » Bästa medlemmar!:  ”Hej på er! Har lite pyssel med min mast, när öppnas mastskjulen? Toppen om det g..”