Varvslistor klara!

Nu är turordningslistorna för lagen klara. Ladda hem listan för ditt lag här och kolla att du finns med och att dina data stämmer.

Om du inte finns med på listan för ditt lag, kontakta då varvschefen Sten Ahlgren på 070-60 10 717 samt din lagbas.

Idag är det 26 dagar kvar till sjösätting!

• Odd Klofsten » Bästa medlemmar!:  ”Hej Apropå mail från styrelsen om "Påskerbjudande", läs mer på https://batmiljo...”

• Per » Bästa medlemmar!:  ”Hej på er! Har lite pyssel med min mast, när öppnas mastskjulen? Toppen om det g..”