Upprop!

Rensa skåp och lådor på gamla båtprylar som du inte använder längre. Stiftelsen Skota Hem samlar med Rotarys hjälp in saker som kan säljas på den loppis som KSSS ordnar en helg i maj varje vår för att få in pengar till Skota Hems seglingar för personer med funktionsnedsättning.

Att få segla själv i en minitolva ger dessa ungdomar ökat självförtroende, självkänsla och större självständighet: De ger dem aptit på sjöliv och livet i övrigt. De får pröva på nått nytt som i sällskap av glada seglare.

Läs mer om Skota Hem på:  http://www.skotahem.se
Etiketter: skota hem