Parkering Svartviksbryggan

Ni som parkerar era bilar vid Svartviskbryggan/Jaktvarvsvägen den 12-13 september ges rådet att parkera dessa väl ur vägen från körbanan eftersom en hustransport kommer passera dessa dagar, och trafikkontoret har utlovat extra nitiskt inställda parkeringsvakter. För mer information, kontakta klubbens ordförande, Lars Fladvad.

Etiketter: parkering

• Per » laglistor inför torrsättningen klara!:  ”Hej! Har 4 st kompletta segelbåtstöttor till salu, galvade, svetsade, med kedjor..”

• Odd Klofsten » Bästa medlemmar!:  ”Hej Apropå mail från styrelsen om "Påskerbjudande", läs mer på https://batmiljo...”

• Per » Bästa medlemmar!:  ”Hej på er! Har lite pyssel med min mast, när öppnas mastskjulen? Toppen om det g..”