Nya riktlinjer

Här är HaVs nya riktlinjer. Man har generaliserat dessa allmänna råd till tillsynsmyndigheter och verksamhetsutövare, t ex en båtklubb.

Men det är helt klart att de anser att all båtbottentvätt ska ske över spolplatta eller motsvarande och att spolvattnet sen ska renas.

Riklinjerna laddar du hem HÄR

• Odd Klofsten » Bästa medlemmar!:  ”Hej Apropå mail från styrelsen om "Påskerbjudande", läs mer på https://batmiljo...”

• Per » Bästa medlemmar!:  ”Hej på er! Har lite pyssel med min mast, när öppnas mastskjulen? Toppen om det g..”