Perfekt upptagning!

Efter fantastiskt fin upptagningshelg där båt för båt lämnade sitt rätta element på löpande band är det nu dags för vintervila.

Men först ska motorerna få sin sedvanliga slatt glykol. Montera en balja eller hink underavgasröret för samla upp glykolen. Den går bra att använda igen. Öppna alla kulventiler vid genomföringar till ¾ öppet. Surra fast presenningarna med elastiska stroppar eller hängande tyngder.

Lås fast stegar och ta hem drev, elektronik och annat stöldbegärlig utrustning.

STORT tack till klass 5 i Neglinge skola som stod för serveringen. Hamburgare och bakverk smakade härligt!