Matservering vid sjösättning

DaVinciskolans 5:e klass öppnar återigen upp "Skrovets Grill och Café" under sjösättningsdagen den 5:e maj. Det är alltså samma klass som med glada miner fixade jättegod mat och fika under torrsättningen i höstas.

Klassen samlar ihop pengar till en klassresa till Gotland, så dricks för god service är såklart välkommet - glöm inte att ta med kontanter!

Meny och prislista ser ut som följer:

Hamburgare 30 kr
Korv med bröd 10 kr
Läsk, lättöl, festis 10 kr
Kaffe, Te 10 kr
Kaka 10 kr

• Odd Klofsten » Bästa medlemmar!:  ”Hej Apropå mail från styrelsen om "Påskerbjudande", läs mer på https://batmiljo...”

• Per » Bästa medlemmar!:  ”Hej på er! Har lite pyssel med min mast, när öppnas mastskjulen? Toppen om det g..”