Vattnensystemet på varvet igång

Trots snöglopp under dagen idag inkopplades sjövattensystemet på varvet av bland annat Gustaf Tham och Sten Ahlgren, så nu går det bra att ta vatten ur kranarna.

Varvschefen påminner dock om att två veckor före sjösättning får man inte högtryckstvätta botten, då detta ger partiklar i luften som smutsar ned omkringliggande båtar.

Deadline för detta är således fredagen 20 april - vilket är kommande fredag.

• Odd Klofsten » Bästa medlemmar!:  ”Hej Apropå mail från styrelsen om "Påskerbjudande", läs mer på https://batmiljo...”

• Per » Bästa medlemmar!:  ”Hej på er! Har lite pyssel med min mast, när öppnas mastskjulen? Toppen om det g..”