Vårrustning

Det är inte bara båtarna som ska rustas efter vinteride. Till det årliga underhållet som görs för att allt ska flyta vid sjösättningen hör översyn av spår, slipspel, bryggor och bojar.

Arbetet pågår och allt väsentligt ska vara klart till sjösättningen. Ser eller märker du att något felar så hör av dig till klubben genom att klicka här.

Etiketter: vårrustning

• Per » laglistor inför torrsättningen klara!:  ”Hej! Har 4 st kompletta segelbåtstöttor till salu, galvade, svetsade, med kedjor..”

• Odd Klofsten » Bästa medlemmar!:  ”Hej Apropå mail från styrelsen om "Påskerbjudande", läs mer på https://batmiljo...”

• Per » Bästa medlemmar!:  ”Hej på er! Har lite pyssel med min mast, när öppnas mastskjulen? Toppen om det g..”