Stöd Skota Hem

Den 9 juni kl. 10.30 – 15.00 kommer Rotary i Saltsjöbaden att arrangera en "Sjöloppis" i Saltsjöbaden (Vid KSSS/SkotaHem) till förmån för stiftelsen Skota Hem.

Nu behöver de fylla upp borden med många bra och nyttiga prylar

med marin anknytning som ex båtprylar, böcker, filmer, leksaker, prydnadsföremål

etc. Titta igenom dina förråd för att se på vilket sätt du kan bidra till denna viktiga verksamhet.

När du samlat ihop de prylar du vill skänka ringer du något av följande telefonnummer:

- Emma Hallén, Skota Hem 08 717 39 59

- Roland Kjellström, Värmdö-Skeppslag 0708 99 05 88

- Peter Söderstam, Saltsjöbadens Rotaryklubb 070 597 05 35

Självfallet är du också välkommen den 9 juni om du vill passa på att fynda bland alla fina sjöprylar.

Som sagt allt överskott går till Skota Hems verksamhet i Saltsjöbaden.

Hälsar Saltsjöbadens Rotaryklubb, Värmdö-Skeppslag RK

Etiketter: skota hem loppis stöd