Sjösättningen klar, städdag den 10:e!

Sjösättning 2012 Sjösättning 2012

Tack till alla för väl utfört värv under sjösättningsdagen!

Ett särskilt tack även till DaVinciskolans 5:eklass för jättegott fika och toppenfina hamburgare.

Alla är dessutom varmt välkomna till städdagen på varvet, torsdag kl 18,30. Lite plock och frisering och därefter korvgrillning.

Lite bilder - samt en video då Hambo går i sjön hittar du här!

Välkomna!

Lars Fladvad

Etiketter: varv sjösättning mat

• Odd Klofsten » Bästa medlemmar!:  ”Hej Apropå mail från styrelsen om "Påskerbjudande", läs mer på https://batmiljo...”