ÅF Offshore Race

Uppladdningen inför årets ÅF Offshorerace (tidigare känt som Gotland Runt) är i full gång! Tävlingen tar sin början där Skärgården börjar (om man skall tro Evert Taube!), dvs längst inne i Stockhom. Publikvänligt så det förslår.

Se här en bild på den ganska imponerande uppställningen runt den tremastade fullriggaren (numera vandrarhemmet) af Chapman.

Om du inte redan är ute på öppna havet kan ju denna start vara värd att se! Mer information gives på http://www.ksss.se/Kappsegling/Kappseglingar/AF-Offshore-Race/

Etiketter: tips åf offshore