"Solsidan" först i mål!

Saltsjöbadssonen och världsomseglaren Magnus Woxén kom först i mål i ÅF Offshore Race under måndagseftermiddagen med Farr 30:an "Solsidan".

Självklart var Solsidans Båtklubbs webbredaktör på plats för att filma händelsen nu när båten döpts till ett så passande namn!

"Solsidan" går i mål

Etiketter: åf offshore solsidan

Solsidan först i mål

• Per » laglistor inför torrsättningen klara!:  ”Hej! Har 4 st kompletta segelbåtstöttor till salu, galvade, svetsade, med kedjor..”