Avmastningen kan börja!

Nu har varvsledningen öppnat upp mastskjul samt låst upp och riggat mastkranarna, så nu går det fint att masta av vid varvets anläggningar inför torrsättningen.

Har du en mindre båt går det utmärkt att utnyttja den mindre mastkranen invid nedre varvet.

Du som förvarar pallvirke, stöttor eller täckställningar i maskskjulet måste därför flytta ut detta nu.

• Per » laglistor inför torrsättningen klara!:  ”Hej! Har 4 st kompletta segelbåtstöttor till salu, galvade, svetsade, med kedjor..”

• Odd Klofsten » Bästa medlemmar!:  ”Hej Apropå mail från styrelsen om "Påskerbjudande", läs mer på https://batmiljo...”

• Per » Bästa medlemmar!:  ”Hej på er! Har lite pyssel med min mast, när öppnas mastskjulen? Toppen om det g..”