Är du helt säker...?

Är du helt säker på var du bäst placerar dina Seaquipstöttor under båten?

Vet du hur man spänner upp kedjan mellan två stöttor på rätt sätt?

Hur justerar du din Tyresövagga och vad tål den egentligen för belastningar?

Ladda hem dessa eminenta och relativt heltäckande instruktioner som inkommit från Gustaf Tham!

• Per » laglistor inför torrsättningen klara!:  ”Hej! Har 4 st kompletta segelbåtstöttor till salu, galvade, svetsade, med kedjor..”

• Odd Klofsten » Bästa medlemmar!:  ”Hej Apropå mail från styrelsen om "Påskerbjudande", läs mer på https://batmiljo...”

• Per » Bästa medlemmar!:  ”Hej på er! Har lite pyssel med min mast, när öppnas mastskjulen? Toppen om det g..”