Tung snö

Efter ett ganska ymnigt snöfallande har vädret slagit om och det blev plusgrader.

Snön blir blytung och klistrig och det kan finnas goda skäl att titta till sin täckställning så att det inte hamnar hundratals kilo extra vikt i båten som stöttningen kanske inte kan hantera.

PS: 137 dagar kvar till sjösättning!

Etiketter: varvet snö

• Per » laglistor inför torrsättningen klara!:  ”Hej! Har 4 st kompletta segelbåtstöttor till salu, galvade, svetsade, med kedjor..”

• Odd Klofsten » Bästa medlemmar!:  ”Hej Apropå mail från styrelsen om "Påskerbjudande", läs mer på https://batmiljo...”

• Per » Bästa medlemmar!:  ”Hej på er! Har lite pyssel med min mast, när öppnas mastskjulen? Toppen om det g..”