Dagens Båtliv - en båtnättidning

Här kommer ett tips på en bra båtnättidning som kan vara intressant. Det är en trevlig reklamfinansierad fritidsbåtssida som inte finns i tryckt form. Länken dit har lagts till i kolumnen "Länkar" nere till höger.

Annars går det bra att klicka här för att hitta dit.

Tack för tipset Kate Farkas!

• Odd Klofsten » Bästa medlemmar!:  ”Hej Apropå mail från styrelsen om "Påskerbjudande", läs mer på https://batmiljo...”

• Per » Bästa medlemmar!:  ”Hej på er! Har lite pyssel med min mast, när öppnas mastskjulen? Toppen om det g..”