Kallelse till årsmöte

Det är dags för båtklubben att kalla till årsmöte:

Tisdag den 19 mars 2012, kl 19.00 i Briggen, scoutlokalen vid samskolan i Saltsjöbaden

Kallelse, förslag till miljöplan, samt valberedningens förslag hittar du som är medlem genom att klicka HÄR.

Om du inte har kläm på ditt lösenord skall du kontakta webbredaktören vilket du gör genom att du klickar HÄR.

Årets dragplåster (utöver de alltid så läckra semlorna givetvis!) är världsomseglaren Milo Dahlmann som du ser här på bilden intill. Hon kommer för att berätta om sin senaste segling 2009-2011 till bland annat Antarktis. Mer om Milo kan du läsa på hennes hemsida: http://www.milodahlmann.se/

Varmt välkomna!

//Styrelsen