På lördag är det dags!

På lördag är det äntligen dags för sjösättning. Det fejjas för fullt under presenningarna och fan trot om det inte är lite vår i luften trots allt??

Allt du behöver tänka på är att ta med lite kontanter så att du kan köpa en hamburgare eller korv, en kopp kaffe och kaka, se info i bilden brevid ->.

För dig som undrar vilket lag du tillhör och när du skall i klickar HÄR.

För dig som inte har lösenordet kontaktar webbredaktören genom att klicka HÄR. Du får svar inom 24 timmar.

Väl mött på lördag!