På lördag är det dags!

På lördag är det äntligen dags för sjösättning. Det fejjas för fullt under presenningarna och fan trot om det inte är lite vår i luften trots allt??

Allt du behöver tänka på är att ta med lite kontanter så att du kan köpa en hamburgare eller korv, en kopp kaffe och kaka, se info i bilden brevid ->.

För dig som undrar vilket lag du tillhör och när du skall i klickar HÄR.

För dig som inte har lösenordet kontaktar webbredaktören genom att klicka HÄR. Du får svar inom 24 timmar.

Väl mött på lördag!

• Per » laglistor inför torrsättningen klara!:  ”Hej! Har 4 st kompletta segelbåtstöttor till salu, galvade, svetsade, med kedjor..”

• Odd Klofsten » Bästa medlemmar!:  ”Hej Apropå mail från styrelsen om "Påskerbjudande", läs mer på https://batmiljo...”

• Per » Bästa medlemmar!:  ”Hej på er! Har lite pyssel med min mast, när öppnas mastskjulen? Toppen om det g..”