Torrsättning och laglistor 2013

Nu finns äntligen samtliga laglistor utlagda så att du kan se när ditt lag torrsätter. Detta hittar du som är medlem här.

Självklart kommer laglistorna även anslås på varvet precis som vanligt.

Har du inte lösenord kan du höra av dig till webbredaktören genom att klicka här.
Var beredd att svara på frågor om båttyp och lagtillhörighet bland annat för kontroll av behörighet.

Väl mött!

//SBK
Etiketter: varvet torrsättning

• Per » laglistor inför torrsättningen klara!:  ”Hej! Har 4 st kompletta segelbåtstöttor till salu, galvade, svetsade, med kedjor..”