Kallelse: LAG 6 samt lite allmän info

• LAG 6 kallas till varvet redan fredagen den 27 kl 15:00 för att återställa vaggor efter att klubben förbättrat marken vid klubbhuset. DETTA ÄR VIKTIGT ATT DETTA BLIR KLART SÅ DET INTE SINNKAR UPPTAGNINGEN PÅ LÖRDAGEN.
  • Vinschen på stora mastkranen är nu både lagad, provkörd och monterad.
  • Klubben avslutar sitt postgirokon. Betala därför endast in enligt anvisningarna på fakturan.
  • Under avmastnings- och torrsättningshelgen har vi fått tillfälligt P-tillstånd på Jaktvarvsvägen. Filen hittar du längst ned som måste placeras fullt synligt i framrutan.
  • Söker du information om torrsättningstider och laglistor kan du klicka här.