Oönskad påhälsning på varvet

Hej i höstmörkret!

Under helgen har det varit personer på varvet som vi inte vill se där. De har skurit upp en pressning, tagit en bojkrok och säkert en del annat.

Sjöpolisen har tagit ett par personer och hos dem funnit  ett par mindre utombordsmotorer, Suzuki och en Yamaha.

Det är bra om så många som möjligt tar en vända till båten och kontrollerar om fler har haft besök.

Anmäl eventuell förlust till sjöpolis Tommy Fortkord 073-910 00 22 och styrelsen.  Förutom en uppskuren presenning såg allt bra ut på varvet. Solen sken och ”Restaurang Plankan” var på plats klar för att öppnas när vårsolen kommer!

Hälsningar Styrelsen
Etiketter: varvet