H2O på varvet

Nu har pump sjösatts och systemet trycksatts, så nu finns det  sjövatten i kranarna på varvet hälsar Gustaf Tham.

Han har dessutom upphittat en nyckelknippa i bomlåset bestående av bomnyckel plus två nycklar - återfås mot beskrivning. Telefon - 08-717 04 70, 070-643 48 50.
Etiketter: varvet vatten

• Per » laglistor inför torrsättningen klara!:  ”Hej! Har 4 st kompletta segelbåtstöttor till salu, galvade, svetsade, med kedjor..”

• Odd Klofsten » Bästa medlemmar!:  ”Hej Apropå mail från styrelsen om "Påskerbjudande", läs mer på https://batmiljo...”

• Per » Bästa medlemmar!:  ”Hej på er! Har lite pyssel med min mast, när öppnas mastskjulen? Toppen om det g..”