Sjösättning 2014

Sjösättningen gick utmärkt i år igen trots ett kranhaveri som orsakades av en sliten hydraulslang. God samarbetsvilja och väl samtrimmade lag kompenserade dock detta, och alla båtägare kom i havet under dagen med endast en viss försening.

God mat serverad av Da Vinciskolans entusiastiska elever (..och föräldrar), övervägande bra väder med gynnsamma vindar bidrog starkt till en god stämning trots förseningen på ett par timmar.

En eloge till alla som håller rent och snyggt runt sin båt. Passa på och plocka ihop stöttor och ställningsvirke på städdagen nu den 8/5 kl 1830. Pressningar och annat löst material ska tas hem.

Städdag sker alltså nu på torsdag den 8 maj kl 1830.

Hoppas vi ses där!
//Styrelsen