Angående nyttjandet av nycklar till varvet

Det är varvschefen som avgör om externa transporter får ske till eller från varvet.

Medlem som utan att inhämta klartecken nyttjar sin nyckel för detta riskerar varvets infrastruktur.

Förra året revs en el-ledning ned av en lastbil vilket ställt till med stora problem och lett till krav på skadestånd.

Om du har frågor kring vad som gäller gällande detta, kontakta varvschef Sten Ahlgren
på 070-601 07 17.
Etiketter: varvschefen varvet

• Per » laglistor inför torrsättningen klara!:  ”Hej! Har 4 st kompletta segelbåtstöttor till salu, galvade, svetsade, med kedjor..”