Styrelsen i hårt arbete

Klubbens flitige varvschef Sten Ahlgren samt övriga i styrelsen har grävt upp gamla ledningar på övre varvet inför utplaningen av ytan.

Vid sjön har ett däck byggts för jollar och klubbens roddbåtar. Med lite tur får vi även klubbhusen målade i sommar.

Styrelsen förbereder anläggandet av spolplatta genom att undersöka olika alternativ, ta in offerter och ta fram handlingar.
Etiketter: varvet, styrelsen

• Per » laglistor inför torrsättningen klara!:  ”Hej! Har 4 st kompletta segelbåtstöttor till salu, galvade, svetsade, med kedjor..”

• Odd Klofsten » Bästa medlemmar!:  ”Hej Apropå mail från styrelsen om "Påskerbjudande", läs mer på https://batmiljo...”

• Per » Bästa medlemmar!:  ”Hej på er! Har lite pyssel med min mast, när öppnas mastskjulen? Toppen om det g..”