Förändring av p-platsen på varvet

I samråd med miljöenheten på kommunen har klubben tagit bort den utfyllnad av parkeringen som utfördes i somras.

Skälet är att klubben inte fick tillstånd att lägga de massor som måste tas bort när bergskanten på övre varvet rensades som utfyllnad vid parkeringen.

Marken är återställd och massorna är omhändertagna av klubbens entreprenör.

Etiketter: varvet

• Per » laglistor inför torrsättningen klara!:  ”Hej! Har 4 st kompletta segelbåtstöttor till salu, galvade, svetsade, med kedjor..”

• Odd Klofsten » Bästa medlemmar!:  ”Hej Apropå mail från styrelsen om "Påskerbjudande", läs mer på https://batmiljo...”

• Per » Bästa medlemmar!:  ”Hej på er! Har lite pyssel med min mast, när öppnas mastskjulen? Toppen om det g..”