Svärdsö - ett reservat

För Solsidans båtklubb innebär reservatet att klubben i framtiden ska samråda med reservatsförvaltaren om skötseln av varvsområdet och våra anläggningar.

Klubbens satsning på rening av vatten efter båtbottentvättning är i linje med reservatets syfte liksom klubbens miljöplan där huvudtanken är att minimera miljöpåverkan och att var och en tar hand om allt sitt avfall och lämnar det vid lämplig miljöstation.

Klicka på bilden för att förstora den och läsa artikeln.

Artikeln är hämtad från tidningen Mitt i