Listorna är klara!

Sjösättningslistorna har kommit, dags att sätta fart med båten!

Kicka HÄR för att kika när det ör dags. Om du inte har lösenordet tillhands kan du höra av dig till klubben HÄR och begära ett lösenord.

Om du inte finns med på listan kontakta då omgående varvschefen Sten Ahlgren  070-60 10 717.

• Per » laglistor inför torrsättningen klara!:  ”Hej! Har 4 st kompletta segelbåtstöttor till salu, galvade, svetsade, med kedjor..”

• Odd Klofsten » Bästa medlemmar!:  ”Hej Apropå mail från styrelsen om "Påskerbjudande", läs mer på https://batmiljo...”

• Per » Bästa medlemmar!:  ”Hej på er! Har lite pyssel med min mast, när öppnas mastskjulen? Toppen om det g..”