Vad gäller i höst?

Klubben är mån om miljön och har antagit nya miljöregler som alla ska följa. Läs mer i stadgar, varvsreglemente samt miljöplan.

Nedanstående presentation ger dig en bild av de möjligheter du som medlem har på vårt varv.

Hallbyggarna-Jonsereds har en depå på Maskingatan 11 i Märsta. Tel 08-591 22 300. De säljer bland annat begagnade presenningar på 4,5*7 meter för cirka 1000 kr.

Dessa fungerar utmärkt för att fånga upp vattnet vid bottentvätt för rening på varvet.

Etiketter: miljövård