Vilken fantastisk båthelg!

Stort tack till alla som bidrog till en fin upptagning med fint väder, hamburgare och gott humör. Det är härligt att se hur trevligt det kan vara fast vi stuvar undan våra klenoder inför stundande höstrusk och vinter.

Några måsten också..! Alla måste lägga pressar under båtarna och samla upp tvättvatten och/eller slipdamm. Det är ett krav från kommunen för att vi ska få ha kvar varvsverksamheten!!

Alla måste se över sin utrustning och vara till 100 procent vaksamma under upptagningen. Det tog ett par timmar längre tid än normalt att få lördagens båtar på plats. Det är inte bra, en del får vänta och frampå kvällskvisten ökar risken för fel. En incident inträffade när en av båtarna skulle lyftas från slipen som visar att uppmärksamhet från alla är A och O.

Hav en skön höst och glöm inte din klenod när vind och snö attackerar varvet