Årsmöteskallelse

Välkommen till årsmöte Solsidans Båtklubb 2017!

Tisdag den 4 april 2017, kl. 19.00 i Scoutgården Briggen, vid Samskolan i Saltsjöbaden.

Klicka HÄR för att komma till
o   verksamhetsberättelse
o   förslag på avgifter för 2017
o   ekonomiskt utfall för 2016
o   budget för 2017
-          Underhållsplan
-          Valberedningens förslag
-          Stadgar
-          Varvs- och hamnreglemente

I anslutning till mötet berättar Jonas Boding om segeltrimning och
därpå blir det i vanlig ordning kaffe med dopp.

Välkommen!
/styrelsen SBK