Skärpning!

Solsidans båtklubb är en gemenskap byggd på solidaritet och inte straffsatser och polisiära attityder. Hjälp till att vårda denna tradition!

Det finns tyvärr inte nån annan i klubben som städar och lägger tillbaka efter andra. Som regel tvingas klubbens ledning gripa in. Vi har varken tid eller betalt för att ta hand om material och skräp som andra lämnar och laga saker som andra haft sönder.

För att få bort en massa kvarlämnat ställningsmaterial och skräp tvingas vi till en extra insats i höst.

Klubbens regeler är tydliga: Det är var och ens skyldighet att hålla rent runt båten, lämna spillolja på miljöstation, ta bort överflödigt täckmaterial med mera. Alla är också skyldig att samla upp tvättvatten och slipdamm om man använder biocidfärg.

Det är inte acceptabelt att vissa ständigt bryter mot våra gemensamma regler. Passar inte reglerna så passar inte klubben heller. Det finns alternativ för den som önskar full betjäning.