Rensning på varvet

Alla medlemmar och även före detta medlemmar som har material på varvet som inte hör till den verksamhet som klubben bedriver uppmanas att omgående, dock senast till städdagen ta bort detta material!

Jollar, master, vagg- och ställningsmaterial, släpkärror, skräp och skrot med mera  som övergivits eller "bara ligger kvar" ska också tas bort.

Klubben anläggningar är ingen fristad för fleråriga byggprojekt eller plats för förvaring av material som inte är kopplat till vinterförvaring och vårrustning av båtar som har tillstånd att ligga på varvet.

Varvet ligger inom ett naturreservat och är upplåtet med arrende som stadgar att klubben får vinterförvara båtar och tillhörande material.

Styrelsen har när godtagbara skäl finns gått med på att båtar får stå kvar på land en säsong för reparation och ombyggnad. Mångåriga projekt, upplag, långtidsförvaring på land av båtar med mera är inte tillåtet och måste upphöra.

Inom några veckor kommer det material som styrelsen anser vara av ovan beskrivet slag att sprayas med markeringsfärg. I samband med vårstädningen kommer kvarliggande sprayad utrustning att omhändertas och lämnas till återvinningsstation.

Saltsjöbaden 2018-01-30