Arbetsdagar i september på Härsö

Härsögruppen kallar till arbetsdagar den 21-23 september. Det vore bra att så många som möjligt kan ställa upp någon av dessa dagar. Det är en hel del jobb som måste utföras innan vi stänger Härsö för säsongen.

Ta kontakt med Teddy Jansson teddyj@telia.com och meddela om du kan ställa upp och för att få mer information.

Glöm inte att hålla koll på väder och vind. Blir en eller flera arbetsdagar inställda kommer vi att meddela detta på hemsidan! www.nfbk.se

Tack på förhand, Mats Edestig.