Finfin sjösättning

Stort tack till alla trevliga klubbmedlemmar, scouter och kranförare som bidrog till en fint genomförd sjösättning.

Vi får stå ut med att det tar lite mera tid än beräknat. Det viktiga är att inga olyckor inträffar. Alla får en härlig dag med en massa frisk luft och trevlig samvaro kring grill och fikabord.

Räknar med att många kommer på torsdag kväll (9 maj kl 18.30) till den traditionsenliga städningen av varvet. Lasse, vår nya varvschef inledde sin era med en fint arrangerad sjösättning, han har en lista med saker som vi tillsammans måste fixa på städdagen. Klubben bjuder självklart på korv och potatissallad och ännu en chans till lite båtsnack och kul med varvsvänner innan vi ger oss ut på världshaven!

//Styrelsen