Digitalt årsmöte genomfört, stort deltagande!

Solsidans Båtklubb har nu genomfört ett digitalt årsmöte med stöd av ett frågeformulär på webben. Detta på grund av den pågående pandemin. Glädjande har hela 77 personer deltagit vilket är mer än dubbel uppslutning än vid ett normalt fysiskt årsmöte, vilket är glädjande, om än inte alls lika trivsamt. Semlor får vi förhoppningsvis avnjuta nästa år!

Styrelsen kommer ha ett konstitutionerande möte snart.

Inom kort publiceras årsmötesprotokollet på sedvanlig plats för dig som är medlem här (klicka).

Etiketter: årsmöte