Storstädat på varvet

Ett tiotal medlemmar har under två dagar plockat skräp, röjt i slänter, sågat upp virke samt målat spelhuset. En 30 kbm container har fyllts med ris och skräpvirke.  Mycket från en medlem som i samband med att han lämnade klubben "glömt kvar" allt sitt skrotvirke och järnskrot som andra nu har fått samla ihop och köra bort.

Runt flertalet båtuppställningsplatser har var och en städat - bra.

Mastskjulet är städat. Gamla kvarglömda master och bommar är nedlagda och gulmärkta. Om ägaren inte tar bort sitt kvarglömda material slängs det i höst. Gäller även hela master med riggbeslag.

Mer återstår att göra. Det finns med andra ord chans för fler att hjälpa till och samtidigt njuta av försommar vid Erstaviken.

///Styrelsen