Laglistor torrsättning 2020

Här är laglistorna för torrsättningen 2020. Du som har trailerbåt hittar också info om detta.

Klicka på länken ovan och ange ett lösenord för att få tillgång till informationen.

Mastkranen är nu dessutom driftsatt och mastskjulet är öppet!

• Per » laglistor inför torrsättningen klara!:  ”Hej! Har 4 st kompletta segelbåtstöttor till salu, galvade, svetsade, med kedjor..”

• Odd Klofsten » Bästa medlemmar!:  ”Hej Apropå mail från styrelsen om "Påskerbjudande", läs mer på https://batmiljo...”

• Per » Bästa medlemmar!:  ”Hej på er! Har lite pyssel med min mast, när öppnas mastskjulen? Toppen om det g..”