Bästa medlemmar!

Cirka 60 medlemmar deltog i det digitala årsmötet och gav styrelsen med beröm godkänt.

Det börjar våras på varvet och klenoderna pockar på lite uppmärksamhet. Just nu håller vi på att trimma in spel, vatten och mastkran. Förrådsbröden har fått nytt fundament och ett virkesstick för klubbens plank har byggts.

Y -bommarna på Vårgärdsbryggan ska lyftas på plats och ny el dras så är den bryggan renoverad.

Eftersom det verkar dröja med vaccinering gäller fortsatt social distans under vårrustning och sjösättning. Vi får spara kramar och gemensamt fika till i höst.

Bra om alla plockar med sig skräp från varvet och håller rent runt båtarna.

Vi ses under pressarna