Bra gensvar bland medlemmarna på kompetensenkäten

Även om vi inte kunnat ses på årsmöte senaste åren och ha gemensam städkväll är intresset bland medlemmarna att hjälpa till bra. Nästan alla aktiva medlemmar är också nöjda med den service man får av ideella krafter inom klubben. Detta visade en analys av de 106 svar som kom på enkäten om vad man är kunnig i och villig att hjälpa till med inom Solsidans Båtklubb.

Flertalet medlemmar i klubben som har båt på varvet är beredda att hjälpa till att klippa sly och städa upp. Ett 15-tal kan göra insatser med motor- och röjsåg.

Över hälften av våra medlemmar kan tänka sig att delta i enklare underhåll och målning av byggnader. Många i klubben är alltså händiga. Femton kan ge sig i kast med det mesta.

När det gäller elektrisk kompetens är det ett tiotal medlemmar som kan hjälpa till med enklare el-jobb. Som tur är har varvschefen har både utbildning och intresse för maskiner. I övrigt kan en handfull medlemmar hjälpa till med drift och underhåll av klubbens maskiner.

Flertalet medlemmar är beredda att hjälpa till inom klubben men på lite olika tider. En femtedel vill inte alls bidra med arbetsinsatser.

Knappt hälften anser att verksamheten i klubben mycket bra. Lika många anser att den är bra. Medan ett 10-tal anser att servicen är medelmåttig.

//Styrelsen

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • hans lissell » Fakturor ute nu:  ”vad är detta?? vad är tanken”

  • Birgitta Söderberg » Nytt medlemssystem:  ”Hej jag har inte fått något mail från Svenska Båtunionen. Mvh Birgitta ”

  • Per » laglistor inför torrsättningen klara!:  ”Hej! Har 4 st kompletta segelbåtstöttor till salu, galvade, svetsade, med kedjor..”

  • Odd Klofsten » Bästa medlemmar!:  ”Hej Apropå mail från styrelsen om "Påskerbjudande", läs mer på https://batmiljo...”

  • Per » Bästa medlemmar!:  ”Hej på er! Har lite pyssel med min mast, när öppnas mastskjulen? Toppen om det g..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln